fbpx
Sport

Juventus-Napoli e pavlefshme! Bardhezinjtë braktisin stadiumin ashtu si arbitri. Ja kur merret vendimi final

Juventus largohet nga stadiumi “Allianz Arena”. Pasi u prit sipas protokollit dhe rregullores, bardhezinjtë janë kthyer në shtëpitë e tyre. Nesër përgjigja e gjyqtarit sportiv, por aktualisht ndeshja quhet e pavlefshme. Duke pasur parasysh mosparaqitjen e Napolit, gjyqtari Doveri sapo ka dekretuar jo rregullsinë e ndeshjes së mbrëmjes. Tani transmetimi i dokumenteve tek Gjykatësi Sportiv, i cili do të vendosë 3-0 në tryezë në favor të Juventusit, si dhe -1 në renditjen kundër Napolit.

Agnelli: “Rregulla të qarta!”. Duke folur për Sky, numri një i Juventusit përsëriti pozicionin e Juventusit: “Rregullat janë të qarta. ADL më telefonoii? Po, i thashë që ne i respektojmë ata, por edhe rregullat ama.

“Protokolli është një dokument jo përfundimtar. Ne nuk mund të mendojmë të kemi një dokument fiks të vendosur në gur. Ndërsa ndodhin raste të reja, ai azhurnohet. Unë dukej se kuptova se ka bashkëpunim midis federatës dhe ministrave për të kryer punën në mënyrën më të mirë. Disa skuadra kanë qenë në gjendje të luajnë me raste pozitive, kjo sonte është një anomali

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button