Sport

Mbi 200 garues në maratonën e Vlorës, traditë e një iniciative e klubit shumësportesh

Mbi 200 garues në maratonën e Vlorës. Për herë të parë me qëllimin për tu kthyer në traditë një iniciative e klubit shumësportesh, Flamurtari ka sjellë në Vlorë garues nga e gjithë shqipëria. Rreth 10 km të përshkruar nga Bulevardi kryesor i qytetit drejt lungomares në ujë të ftohtë dhe kthim,  ka qenë itenerari i përshkruar nga garuesit. Maratona e vlorës synon të kthehet në maratonë profesionistë dhe të përvitshme.

Kryetari i bashkisë Dritan Leli dhe dr i klubit shumësportesh Klevis Kaso e kanë cilësuar të rëndësishme por me qëllim për të patur më shumë konkurentë në të ardhmen. Fitues janë shpallur sportiste te ndyshem. Fituesi i maratonës,fitues për veteranët dhe fituese e femrave,që kanë shprehur emocionet për pjesmarrjen dhe fitoren. Maratona e Vlorës nis kështu rrugëtimin duke synuar të kthehet në traditë për cdo vit.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close