Sport

Orikumi në kategori të parë, po dhe me një investim të ri në fushën e stadiumit

Orikumi në kategori të parë me objektiv për të siguruar qëndrimin dhe ate vend te merituar,  por edhe për herë të parë me një investim të ri në fushën e stadiumit

Punimet qe kane nisur prej me shume se nje muaji tashme pritet ti lene vendin vendosjes se tapetit me qellim qe fusha te jete sa me shpejt gati. Presidenti i Orikumit Muharrem Jazoj ka konfirmuar se ky eshte nje investim i perbashket mes FSHF,bashkise Vlore dhe klubit,,ndersa realizohet per here te pare ne Orikum.

Ne vijim do te kete vec fushes edhe investime te tjera te rendesishme ne infrastrukture. Presidenti Jazoj ka konfirmuar se edhe ne skuader jane bere nderhyrje me djem te rinj dhe qe e duan futbollin me qellim qe Orikumi te kete rezultate.

Orikumi ishte nga te paktat skuadra ne kategorine e pare me faze pergatitore jashte vendit ,ne Oher. Me infrastrukture te ndryshuar pritet qe skuadra te thote fjalen e vet ne kampionat me shume konkurence ndaj edhe Jazoj kerkon me shume mbeshtetje

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close