Sport

Petrit Stefa, ikona e basketbollit shqiptar ka ditëlindjen

Sot është një ditë e veçantë  jo vetëm për basketbollin Vlonjat por dhe atë shqiptar, pasi një nga ikonat e padiskutueshme të basketbollit tonë ka ditëlindjen sot  20 Nëntor 2021,  Petrit Stefa mbushi 76 vjeç . Basketbolli është i lidhur ngushtësisht me emrin e Petrit Stefës sepse jeta e tij është e lidhur ngushtë me basketbollin.

Tek Petrit Stefa, gjithmonë do të jenë të pasqyruara vitet e punës ku patjetër rol kryesor në arritjet e tij është sigurisht puna dhe disiplina ku dhe fal përkushtimit ka arritur këto rezultate.

Njerëz të tillë si Petrit Stefa me pasionin e tyre, vijnë rrallë dhe kur vijnë duhet t’i mbash fort si udhërrëfyes. Sigurisht detyra jonë si klub është që pasioni dhe përkushtimi i Petrit Stefës të përcillet në breza si dhe të shërbej si model për gjithsecilin nga sportistët. Edhe 100 kampion!

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: