Sport

Ronaldo dhe Messi refuzojnë një ofertë të “çmen.dur”, ja arsyeja e vërtetë

Kristiano Ronaldo ka refuzuar një ofertë të “çmendur” për një spot publicitar në Arabinë Saudite nga autoritetet e turizmit të vendit islamik. Oferta ishte për një fushatë marketingu dhe për promovimin e turizmit. Sipas asaj që shkruan “The Telegraphy”, akordi ishte gjetur për një shifër rreth 6 milionëve eurove, e cila tregon se edhe Lionel Mesi ishte afruar për këtë fushatë marketingu dhe strategjie të PR-it.

Përfaqësuesit e argjentinasit kanë vendosur për të mos e komentuar dhe duke mos e konfirmuar këtë afrim të “pleshtit” me fushatën e marketingut. Marrëveshja do të përfshinte një angazhim për të vizituar Arabinë Saudite dhe më pas të përdorej fytyra e Kristiano Ronaldos për të gjithë materialin promovues.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close