Sport

Sokol Kushta merr titullin “Qytetar Nderi i Vlorës” për futbollistin e madh dhe qytetarin model

Me miq të mirë dhe legjenda të sportit shqiptar në ditën speciale të Sokol Kushtës!

Kënaqësi e veçantë të isha sot në ceremoninë e dorëzimit të titullit “Qytetar Nderi i Vlorës” për futbollistin e madh dhe qytetarin model Kol Kushta.

Shoqëria shqiptare i detyrohet shumë figurave të tilla të mëdha, të cilët me klasin e tyre brenda dhe jashtë fushës së lojës, e kanë shkruar me gërma të arta emrin e tyre në historinë e futbollit shqiptar. Suksese legjendës Kushta. Nga Armand Duka

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close