Sport

Sot në mbrëmje Ilda Lelo ndeshet në kickbox për titullin “KAMPIONE BOTE ËKU”  

Sot në mbrëmje Ilda Lelo ndeshet në kickbox për titullin “KAMPIONE BOTE ËKU”  Sot Ilda ka nevojë për mbështetje dhe suport nga të gjithë, po duke mos pasur një skuadër marketingu nga pas, duke mos e postuar KM apo VIP-a nëpër profilet e tyre, pak e dinë se kjo është një nga ndeshjet më të rëndësishme në sportin shqiptar, e nëse shteti jon do ishte “pak” i përgjegjshëm kjo mund të jetë një ndeshje që i hap Ildës rrugën drejt Lojrave Olimpike 2024. Krenare përjetë për ty e guximin tënd luftëtare.

Në fitore e humbje do na kesh gjithmon nga pas duke brohoritur e duartrokitur vullnetin tënd e punën e pa lodhur Suksese Presim të festojmë titullin në Shqipëri

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: