fbpx
Sport

Spiunoi mafian shqiptare, ekz ekutohet ultrasi i Lazios

Lideri i grupit të tifozëve ultras të Lazios u v.ra gushtin e kaluar , teksa ishte ulur në stolin e një parku në Romë.

53 vjeçari, ishte ulur në një stol në Viale Monia në numrin 273 së bashku me një person të dytë , kur një burrë me rroba sporti e që.lloi atë nga pas.

Sipas Prokurorisë Italiane, 53-vjeçari Fabrizio Piscitelli, i njohur me pseudonimin “Dia.bolik”, mendohet të jetë vr.arë për shkak sinjalizimit që ka bërë në lidhje me traf.iqet e palig.jshëm të klaneve kr.iminale shqiptare.

Gazeta italiane “Il Messagero” shkruante se “Diabolik”, për 30 vjet ishte lider i padiskutueshëm i grupit famëk.eq të tifozëve dhe kishte nisur të përhapte fjalë për aktivitetin e palig.jshëm dhe past.rimin e parave të Mafias Shqiptare, ndoshta dhe duke marre garanci nga autoritetet italiane që do të ishtë një dëshmitar i mbrojtur.

Ndërkohë që më herët, Në vitin 2015, Diabolik u konsiderua përgjegjës, së bashku me ultras të tjerë, për zhvatje ndaj presidentit të Lazios, Claudio Lotito. Emri i Piscitelli u shfaq edhe në gazetat e Mafia Capitale, me prokurorët që e konsideruan Dia.bolik në krye të një grup kri.minel italo-shqiptar, të quajtur “Bat teria di Ponte Mi lvio”.

Vr asja e tij, dy shohet se ka lidhje me la rje hesa pesh, ndërkohë që Het uesit janë të bindur se vr asja ka ardhur si pasojë e për plasjes së Fabrizios me gr upin e tij, duke mos e konsideruar më si të besue shëm.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button