Sport

Sport Klub Karate Flamurtari mori pjes në turneun Lidhja e Prizrenit, duke sjell në Vlorë 2 medalje Ari+Argjendi

Sot më 20.06.2021 Sport Klub Karate Flamurtari mori pjes në turneun Lidhja e Prizrenit organizuar nga organizatori Muamet Kolgeci ne bashkepunim me Federaten e Karates së Kosovës-FKK

Morëm pjes me 5-Sportist

1-Beler Beleraj medalje Ari Senior +18 -84-kg , 2-Ouen Cekodhima medalje Ari 10-vjeç -45-kg

3-Tozo Tozaj medalje Argjendi 10-vjeç -35-kg, 4-Aregli Belloj medalje Argjendi 10-vjeç -45-kg

5-Kristjan Binjakaj ne kategorin -30-kg paraqitje normale, falenderojm dhe Prindin Agron Bello qe ishte prezent me ne, ju urojmë gjithe Sportistëve tanë urime në Kampionatin e radhës .

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: