Sport

U përmbyll turneu Ndërkombëtar i basketbollit në qytetin e Vlorës, ja rezultati

U përmbyll turneu Ndërkombëtar i basketbollit ku për herë të parë u bë në qytetin e Vlorës. Një turne i cili do të kthehet në traditë të përvitshme.

Për të gjithë ata të cilët e duan sportin ky turne shërbeu sadopak për tu shkëputur nga rutina e përditshme dhe për të shijuar lojën e vajzave të ekipit tonë të zemrës  Shqiperia, Vlora dhe Flamurtari morën një “feedback” të vyer nga ky turne.

Pavarsisht rezultatit ekipi tregoi grintë dhe dëshirë për të fituar e cila duket dhe nga rezultati shumë i ngushtë që ekipi serb fitoi. Suksese vajzave të Flamurtarit në ndeshjet ne vijim. Flamurtari-ZKK DUGA , 72- 77

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: