Sport

Vlerësim për ekipin Kombëtar të futbollit të 51 viteve më parë

Kombëtarja e Shqipërisë në futboll e vitit 1967 e cila barazoi 0-0 me Republikën Federale të Gjermanisë, e riktheu vendin tonë të harruar në Europë përmes futbollit të luajtur me aq pasion e dashuri.

Presidenti i Republikës, Ilir Meta rikujton sot këtë datë të shënuar për sportin dhe vendin tonë.

“Si sot 51 vite më parë, Shqipëri-R.F.Gjermanisë 0-0. Ky rezultat historik për ekipin tonë Kombëtar të futbollit dhe skualifikimi i nënkampionëve të botës e riktheu vendin tonë të harruar në Europë përmes futbollit të luajtur me aq pasion e dashuri nga ai ekip i jashtëzakonshëm që është gdhendur thellë në kujtesën dhe zemrën e të gjithë sportdashësve”, thekson Meta.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close