Sport

Zbulohet falsifikimi që mjeku personal i Maradonës ka bërë firmës në dokumentet mjekësore

Një hetim ka zbuluar se mjeku i Diego Maradonas, Leopoldo Luque, fal sifikoi nënshkrimin e ish-futbollistit në dokumentet kryesore mjekësore. Lajmi vjen ndërsa gjithnjë e më shumë detaje dalin nga vdekja e fituesit të Kupës së Botës nga një su l m në zemër në nëntor. Një gjykatë argjentinase zbuloi se Luque kishte falsifikuar nënshkrimin e Maradonës për të pasur akses në të dhënat mjekësore të pacientit.

“Të tre fletët u gjetën së bashku; ishte diçka shumë e qartë dhe shumë e ngathët,” thuhet në gjetjet e këshillave të eks pertit të avokatit. “Këshillat e ekspertëve mund të konfirmojnë vetëm dyshimin që ne tashmë kishim lidhur me një falsifikim”.

Një hetim për një v r a sje të mundshme tani është duke u zhvilluar dhe mbetet për t’u parë se me çfarë lloj veprimi përballet Luque. Mjeku doli dhe mbrojti veten pas vd ekjes së Maradonës në fund të vitit 2020, duke deklaruar se ish-futbollisti nuk ishte një pacient i zellshëm.

“Të gjithë më shikonin sepse e dinin që unë isha i vetmi person që mund të nxirrja gjithçka prej tij”, ka thënë Luque . “Askush nuk guxoi të hynte në dhomën e tij dhe unë isha një ndihmës. Unë u in jorova në takime, ata më donin vetëm për këtë”, ka shtuar më tej ai.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close