Teknologji

14 tipare të iOS 14 që po vijnë bashkë me iPhone 12

Përditësimi i ri i iPhone-ve i sistemit softuerik iOS (14) është aktualisht në versionin beta. Softueri do të jetë në dispozicion këtë vit së bashku me modelin e ri të iPhone 12.

Apple do të lansojë iPadOS 14 bashkë me sistemin në fjalë, sipas medieve të huaj. Një video në ‘Youtube’, nga MacRumors, ka ofruar një këndvështrim objektiv të karakteristikave të e reja që do jenë në mundësi shfrytëzimi për pajisjet iPhone dhe iPad, bashkë me sistemin iOS 14. Për t’i kuptuar ato, ndiqeni videon e mëposhtme.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close