fbpx
Teknologji

Blen BMW i8 të shkatërruar dhe e ktheu atë në diçka të mahnitshme (Video)

Disa pjesë të makinës ishin totalisht të shkatërruar dhe disa të tjera ai i porositi online në eBay. Kështu arrin ta rindërtojë dhe kur provon për herë të parë, makina funksionon. Me vetëm pak shpenzime ai arrin ta kthej makinën sikur në një të re dhe tërësisht të përdorshme. Shikoni videon më poshtë dhe do habiteni edhe vet me rezultatin në fund.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button