Teknologji

Doni të fshini Instagram? Ja si të shkarkoni fotot tuaja

Pas mësuam se Facebook kishte ndarë informacionet tona personale me kompani të tjera si Microsoft dhe Amazon, shumë prej nesh filluan të konsideronin largimin nga rrjeti social dhe aplikacionet e tjera të kompanisë si WhatsApp dhe Instagram. Nëse fshini Instagramin, fotot tuaja ikin së bashku me të. Përpara se ta bëni këtë gjë së pari duhet të krijoni një kopje rezervë të fotove dhe ti ruani edhe nëse keni menduar largimin e tij.

Ja se çfarë duhet të bëni:

Së pari aplikacionin dhe klikoni profilin në cepin e djathtë poshtë. Sapo profili të hapet klikoni butonin e menunë në tre vije horizontale në cepin e djathtë lart dhe përzgjidhni “Settings”. Në menunë e re që hapet do të gjeni opsionin “Data Download.” Klikojeni dhe më pas shtypni butonin “Request Download.” Shkarkimi do të nisë automatikisht. Instagram do tu lajmërojë me e-mail kur foto të jenë gati dhe të nisë një link për shkarkimin e tyre, njofton PCW. Procesi merr deri në 48 orë dhe pasi të ketë përfunduar mund të procedoni me fshirjen e llogarisë plotësisht.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close