fbpx
Teknologji

Facebook ofron vitrina virtuale për tregtarët

Facebook po përshpejton zhvillimin e aspektit tregtar të platformave të tij në favor të “Kufizimit të madh”, që plotëson nevojën e bizneseve të vogla për të kërkuar konsumatorë atje ku janë, në internet. Rrjeti social popullor nisi ditën sot një mjet të ri, të quajtur “Dyqanet në Facebook”, i cili u mundëson firmave të krijojnë një vitrinë të personalizuar dhe tërheqëse, të nxjerrin në pah produktet dhe historinë e tyre, si edhe të lehtësojnë shitjet.

“Bizneseve do t’ju duhet vetëm të krijojnë një “dyqan”, të njëjtë për në Facebook dhe Instagram dhe më vonë për në Messenger dhe WhatsApp. Ky produkt i ri do të vihet gradualisht në dispozicion gjatë dy muajve të ardhshëm për 160 milionë ose më shumë kompani, që përdorin tashmë ekosistemin e rrjetit social.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button