fbpx
Teknologji

Golf është vetura më e shitur në Evropë

Në vitin 2020, Volkswagen Golf ishte përsëri makina më e shitur në Evropë. Volkswagen Golf 8 ka shitur mbi 312,000 njësi në Evropë, shkruan Autoblog. Gjithashtu, Golf 8 u zgjodh si makina më e mirë në Gjermani nga Auto Motor und Sport, Auto Bild dhe Auto Zeitung.

Golf 8 ka qenë në dispozicion në të gjitha versionet kryesore që nga prezantimi i tij, së bashku me modelet GTI, GTD dhe GTE që i ka dhënë një pamje të veçantë në pjesën e pasme. Kërkesa e lartë për modelet hibride ka kontribuar gjithashtu në këtë sukses. Kjo është arsyeja pse deri në fund të vitit, çdo Golf i tretë i shitur ishte një hibrid.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button