fbpx
Teknologji

iPhone lëshon një veçori të re

Një tipar i ri që do të lëshohet si pjesë e iOS 14 lejon që telefonat të dinë kur janë prekur në pjesën e pasme dhe të përgjigjen në përputhje me rrethanat.

Përdoruesit mund t’i thonë telefonit të bëjë gjithçka, nga ulja e volumit deri te marrja e një screenshot vetëm me një prekje në pjesën e pasme të telefonit, nëse po përdorin versionin e ri të softuerit, transmeton lajmi.net. Mund të personalizohet gjithashtu nga një prekje e lehtë dy herë ose e trefishtë dhe zgjon karakteristikën.

Karakteristika është pjesë e grupit të gjerë të mjeteve të aksesit të Apple, të cilat përfshijnë një mori mënyrash të ndryshme për t’i bërë telefonat të përshtaten me përdoruesit e tyre. Ajo nuk u përmend në ngjarjen kryesore të Apple, por është gjetur nga përdoruesit e hershëm që kanë shkarkuar tashmë versionin beta të iOS 14, i cili aktualisht është i kufizuar vetëm për zhvilluesit.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button