Teknologji

Këto janë dhjetë makinat më të shtrenjta për vitin 2018

Shumica e prodhuesve të makinave çdo vit janë në kërkim të formulës, për ti plasuar në treg makinat e mira dhe me çmime të volitshme.

Por prodhuesit si Ferrari, Lamborghini, Aston Martin, janë në garë me njëri tjetrin se cila nga këto po sjell makinat më luksoze dhe më të shtrenjta, që mund ta paramendoni se çmimi i tyre fillestar nuk është hiq më pak se 1 milion euro.

Në vijim po ju paraqesim dhjetë makinat më të shtrenjta.

1. Lamborghini Veneno Roadster 4.5 milionë euro.

2. Aston Martin Valkyrie 3.2 milionë euro.

3. Bugatti Chiron 2,7milionë euro.

4. Pagani Huayra Roadster 2,4milionë euro.

5. Ferrari LaFerrari Aperta 2,2milionë euro.

6. Koenigsegg Regera 2 milionë euro.

7. Zenvo TS1 1,9 milionë euro

8. Mazzanti Evantra Millecavalli 1,2milionë euro.

9. Arash AF10 Hybrid 1,2milionë euro.

10. McLaren Senna 1 milionë euro.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close