fbpx
Teknologji

Këto janë lojërat më e popullarizuar për iPhone në vitin 2019

Pavarësisht që u shfaq goxha vonë, loja Mario Kart Tour është më e popullarizuara për iPhone në vitin 2019. Kompania Apple i ka publikuar listat për këtë vit, ndërsa loja falas Mario Kart, e cila debutoi në shtator, renditet e para në listën e lojërave të popullarizuara. Loja e Nintendos e ka tejkaluar konkurrencën e ashpër nga lojërat Call of Duty: Mobile dhe Fortnite, shkruan KOHA Ditore. Apple nuk e ka publikuar numrin e saktë të downloadimeve, por dihet se loja Call of Duty i ka pasur më shumë se 100 milionë downloadime gjatë javës së parë të disponueshmërisë për pajisjet me sistemet operativ iOS dhe Android.

Dhjetë lojërat më të popullarizuara falas për iPhone

 1. Mario Kart Tour
 2. Color Bump 3D
 3. Aquapark.io
 4. Call of Duty: Mobile
 5. BitLife – Life Simulator
 6. Polysphere – art of puzzle
 7. Wordscapes
 8. Fortnite
 9. Roller Splat!
 10. Amaze!!

Dhjetë lojërat më të popullarizuara me pagesë për iPhone

1.Minecraft

 1. Heads Up!
 2. Plague Inc.
 3. Bloons TD 6
 4. Geometry Dash
 5. Rebel Inc.
 6. The Game of Life
 7. Stardew Valley
 8. Bloons TD 5
 9. Grand Theft Auto: San Andreas

Dhjetë lojërat më të popullarizuara falas për iPad

 1. Roblox
 2. Aquapark.io
 3. Paper.io 2
 4. Color Bump 3D
 5. Magic Tiles 3: Piano Game
 6. Fortnite
 7. Polysphere – art of puzzle
 8. Wordscapes
 9. Tiles Hop – EDM Rush
 10. Helix Jump

Dhjetë lojërat më të popullarizuara me pagesë për iPad

 1. Minecraft
 2. Geometry Dash
 3. Bloons TD 6
 4. Plague Inc.
 5. Amazing Frog?
 6. Stardew Valley
 7. The Game of Life
 8. Heads Up!
 9. Terraria
 10. Bendy and the Ink Machine.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button