fbpx
Teknologji

Ky është ‘Lamborghini’ më i shpejtë që është ndërtuar ndonjëherë (Video)

Imagjinoni të vozitni një ‘Lamborghini’ më të shpejtë se që e keni imagjinuar. Mbi të gjitha, kjo është makina e parë e ndërtuar nga kjo kompani që nuk bënë as edhe pikë zhurme, kur vozitet.

Kjo makinë është më e fuqishmja që është ndërtuar nga ‘Lamborghini’. 63 makina të tilla do të ndërtohen dhe secila prej tyre do të jetë me unike e tjetra.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button