KurioziteteTeknologji

Londër, hapet “pishina qiellore”, e cila lidh dy kulla

Hapet pishina më e re dhe më luksoze në Londër. Pishina “qiellore” është e gjatë 25 metra dhe lidh dy prej qiellgërvishtësve më të rinj në Londër, të vendosur në lagjen “Nine Elms”.

E varur në 35 metra lartësi, ajo mund të përdoret vetëm nga banorët e dy kullave rezidenciale që tashmë kanë provuar ndjesinë e të notuarit në një pishinë të tillë.

Në total, në të dyja godinat do të ketë 2000 apartamente, me çmimet që fillojnë nga 600 mijë deri në 5 milionë paund, për suitat e katit të fundit. Pishina, e gjitha prej xhami u prodhua në Kolorado, SHBA, dhe bëri mbi 8 mijë km deri në Londër.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: