Teknologji

Makina që parashikon aksidentin dhe ta shmangë atë

Duke qenë se numri i aksidenteve në komunikacion po rritet dita-ditës, është ndjerë nevoja edhe e zbulimit të një makine me një teknologji që parashikon aksidentin, si dhe e parandalon atë. I tillë është një nga makinat e tipit Tesla, kompani kjo e specializuar në prodhimin e makinave elektrike. Sidoqoftë, një video tregon se si autopiloti i Tesla mund të shpëtojë jetën tuaj. Paralajmërimi i Tesla-s bën që shoferi të jetë në dijeni paraprake për një aksident të mundshëm dhe frenon makinën një sekondë më hershëm.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close