Teknologji

Mercedes po teston makinën e saj AMG GT 73 me 800 kuaj fuqi

Një makinë e re nga Mercedes u kap në pistën më të famshme gjermane. Pasi Porsche Panamera Turbo S mori titullin e sedanit më të shpejtë premium, në Mercedes, puna është në aktivitet e sipër për një kundërpërgjigje. Dhe ai do të jetë jashtëzakonisht brutal. Emri i tij është AMG GT 73 dhe qëndron mbi GT 63 i cili me përbindëshin V8 kap 100 km/orë në 3.2 sekonda. Kjo është një makinë hibride, e cila do të ndërthurë shërbimet më të mira të AMG-së.

Makina ka një motor 4.0 V8, i cili zhvillon mbi 800 kuaj fuqi. Por deri më tani dihet pak për këtë veturë. Gjithsesi ajo pritet të arrijë 100 km/orë në më pak se 3 sekonda pa ndonjë problem, dhe shpejtësia e saj maksimale pritet të jetë gati 350 km/orë. Një makinë e re nga Mercedes u kap në pistën më të famshme gjermane.

Pasi Porsche Panamera Turbo S mori titullin e sedanit më të shpejtë premium, në Mercedes, puna është në aktivitet e sipër për një kundërpërgjigje. Dhe ai do të jetë jashtëzakonisht brutal. Emri i tij është AMG GT 73 dhe qëndron mbi GT 63 i cili me përbindëshin V8 kap 100 km/orë në 3.2 sekonda, transmeton Telegrafi.

Kjo është një makinë hibride, e cila do të ndërthurë shërbimet më të mira të AMG-së. Makina ka një motor 4.0 V8, i cili zhvillon mbi 800 kuaj fuqi. Por deri më tani dihet pak për këtë veturë.Gjithsesi ajo pritet të arrijë 100 km/orë në më pak se 3 sekonda pa ndonjë problem, dhe shpejtësia e saj maksimale pritet të jetë gati 350 km/orë.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: