Teknologji

Messenger, Instagram e WhatsApp bien nga sistemi

Instagram, WhatsApp dhe Facebook Messenger kanë rënë për përdoruesit në të gjithë botën. Të tri aplikacionet – të gjitha janë pjesë e kompanisë Facebook dhe ndajnë teknologji të përbashkët – ndaluan së funksionuari të premten pasdite. Deri më tani, ende nuk ka pasur ndonjë reagim zyrtar prej kompanisë lidhur me arsyen e rënies.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: