Teknologji

Messenger sjell risinë/ Tashmë mund të shihni nëse dikush ka bërë “screenshot” bisedën me ju

Kompania Meta ka ofruar “opsione” të reja për aplikacionin e saj Messenger. Në bisedat në Messenger, përdoruesit mund të shohin kur dikush bën “screenshot” bisedën.

Gjithashtu, bisedat tashmë nuk janë të kufizuar në “një nga një”, por mund të bisedoni me miqtë dhe familjarët në grup në një mënyrë private dhe tejet të sigurt. Përsa i përket mesazheve në bisedat ‘e koduara’, përdoruesi do të njoftohet nëse pala tjetër bën screenshot. Gjithashtu, bisedat në fjalë janë “pasuruar” me GIF, stickers dhe reagime.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close