Teknologji

Microsoft po rikthen dhe njëherë Clippy-n

Clippy nuk ka pasur një jetë të lehtë. Asistenti virtual portretizues por polarizues i Microsoft u shfaq për herë të parë në Windows 97 si një kapëse e vogël letre për të ndihmuar përdoruesit e Microsoft Office. Ai u ‘pushua” nga Office 2007.

Në fillim të këtij viti, ai u rishfaq për një ditë si një emoji i animuar në Microsoft Teams para se kompania ta mbyllte atë.

Tani, përpara Ditës Botërore të Emoji të Shtunën, Microsoft (MSFT) po njofton planet për të zëvendësuar emojin e saj standard të kapëses së letrës me një imazh të ndihmësit të lumtur me sy të mëdhenj Clippy. Lëvizja është pjesë e një rifreskimi më të gjerë prej 1,800 emoji në të gjitha aplikacionet dhe shërbimet e Microsoft, të cilat do të hapen më vonë këtë vit.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: