KurioziteteTeknologji

Nëse keni shkarkuar njërin nga këto aplikacione, fshijeni menjëherë

Hakerat mund të përgjojnë telefonatat ose mesazhet që përdoren për autorizime me dy nivele, mund të shkarkojnë dhe instalojnë aplikacione të tjera.

Çfarë ndodh kur ju startoni aplikacionet?

Sapo të niset, këto aplikacione mund të shfaqin një gabim që tregon se ato janë hequr për shkak të papajtueshmërisë me pajisjen tuaj dhe pastaj janë fshehur nga këndvështrimi yt. Është e mundur që ata ende sillen si një aplikacion që ata përfaqësojnë, si një horoskop.

Por funksionaliteti kryesor është një paketë të dhënash që përdoret për të imituar një aplikacion bankar dhe për të marrë të dhëna të përdoruesit, dhe pastaj paratë tuaja, paralajmërojnë ekspertët.

Si të mbroni veten?

ESET rekomandon çinstalimin e aplikacioneve të infektuara.

Këto janë aplikacionet e infektuara të cilat i ka zbuluar ESET:

  1. Power Manager
  2. Astro Plus
  3. Master Cleaner – CPU Booster
  4. Master Clean – Power Booster
  5. Super Boost Cleaner
  6. Super Fast Cleaner
  7. Daily Horoscope For All Zodiac Signs
  8. Daily Horoscope Free – Horoscope Compatibility
  9. Phone Booster – Clean Master
  10. Speed Cleaner – CPU Cooler
  11. Ultra Phone Booster
  12. Free Daily Horoscope 2019
  13. Free Daily Horoscope Plus – Astrology Online
  14. Phone Power Booster
  15. Ultra Cleaner – Power Boost
  16. Master Cleaner – CPU Booster
  17. Daily Horoscope – Astrological Forecast
  18. Speed Cleaner – CPU Cooler
  19. Horoscope 2018
  20. Meu Horóscopo
  21. Master Clean – Power Booster
  22. Boost Your Phone
  23. Phone Cleaner – Booster, Optimizer
  24. Clean Master Pro Booster 2018
  25. Clean Master – Booster Pro
  26. BoostFX. Android cleaner
  27. Daily Horoscope
  28. Personal Horoscope

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close