Teknologji

Pas më shumë se 6 orësh “BLLOKIM” total, rikthehet Facebook dhe Instagram

Pas bllokimit total prej më shumë se 6 orësh, aplikacionet Facebook, dhe Instagram janë rikthyer sërish në funksionin e tyre normal. Problemet filluan rreth orës 16:44 me gati 80,000 raporte për WhatsApp dhe më shumë se 50,000 për Facebook. “NetBlocks”, i cili gjurmon ndërprerjet e internetit dhe ndikimin e tij, vlerëson se ndërprerja tashmë i ka kushtuar ekonomisë globale 160 milionë dollarë (117 milionë paund), dhe ka ulur çmimin e aksioneve të Facebook me më shumë se 5%. Ndërkohë Whatsapp vijon akoma të paraqesë probleme.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close