Teknologji

Publikohet një fotografi e Golf 8: I jashtëzakonshëm

Golf 8 do të duhej të debutonte në panairin e Frankfurtit të mbajtur gjatë këtij muaji, por Volkswagen ka vendosur ta shtyjë datën që të mos e tërheq vëmendjen e opinionit nga vetura elektrike ID3. Derisa jemi duke pritur prezantimin, i cili do të mbahet nesër, në mediume është shfaqur një fotografi se si do të duket Volkswagen Golf 8.

Golfi i ri pritet të prezantohet më 24 tetor në Wolfsburg rreth orës 18. Kujtojmë që Golf që nga prodhimi i modelit të parë në vitin 1974, është shitur në më shumë se 35 milionë njësi.

Nën moton “Jeta zhvillohet me Golfin”, do të prezantojë gjeneratën e tetë të Golfit, me të cilin kanë për qëllim që vendosin standarde të reja duke sjell një dizajn unik. Kujtojmë se Golf 8 tashmë ka filluar të shitet në “vendlindjen e tij” në Wolfsburg, ku do të prezantohet versioni standard dhe ai karavan.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close