Teknologji

WhatsApp jashtë shërbimit/ Përdoruesit nuk mund të marrin dhe dërgojnë mesazhe

Aplikacioni WhatsApp është jashtë shërbimit.

Përdoruesit nuk mund të marrin apo dërgojnë mesazhe.

Ky aplikacion ka rënë që prej mëngjesit të sotëm.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close