Teknologji

Zotëroni një “iphone”? Përgatituni për ndryshimin e madh, ja si do të duken aplikacionet tuaja

Apple iPhone pritet për një tjetër rinovim të madh të ekranit, sipas pamjeve të zbuluara. Përdoruesve të iPhone u është thënë që “të jenë të përgatitur për widget interaktive”. Këto miniaplikacione të mëdha thuhet se do të funksionojnë në ekranin bazë dhe në dosjet e aplikacioneve, duke ju lejuar të shihni orarin, motin dhe të kontrolloni aplikacionet pa pasur nevojë t’i hapni ato.

Ndryshimi i përfolur është informuar nga iPhone LeaksApplePro, të cilët thonë se “ka shumë punë për të bërë kështu që mund të ketë ndryshime gjatë muajve të ardhshëm”. Megjithatë, jo të gjithë janë aq të ngazëllyer për imazhet e zbuluara, të cilat tregojnë një ekran fillestar të riparuar që paraqet disa ndryshime të mëdha të faqes së përdoruesit.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close