Turizëm

Gjiri i Filikurit, parajsa e fshehur mes kaltërsisë së Rivierës shqiptare

Kryeministri Rama ka publikuar një sërë fotosh me pamje të një prej gjireve të virgjëra që ndodhet mes bukurive të bregdetit të Rivierës shqiptare, atë të Filikurit. Gjiri i Filikurit ofron pamje mahnitëse për eksploruesit dhe turistët e aventurës të cilët duan të shijojnë detin e kristaltë mes shkëmbinjve apo shpellave.

Qetësi, diell, e ngjyrat më të kristalta të detit që mund të kërkoni mund të gjenden tek ky gji i izoluar i Himarës, i cili i ka të gjithë elementët për të tërhequr vëmendjen e kujtdo që kërkon një përvojë të bregdetit shqiptar të paprekur nga askush.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close