Turizëm

Itali, deri në 30 Korrik do të lejohen të hyjnë drejt vendit fqinj vetëm këta shtetas

Të gjithë ju që keni menduar të pushoni në Itali këtë verë, duhet të prisni të paktën deri në datën 30 Korrik, ku hyrja drejt vendit fqinjë është e kufizuar vetëm për disa kategori të caktuara. Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme njofton se janë shtyrë datat për vlefshmërinë e masave për udhëtimet nga Shqipëria drejt Italisë.

Duke filluar nga 16 maji deri në 30 korrik, hyrja në Itali nga Shqipëria u lejohet qytetarëve italianë/BE/Schengen dhe familjarëve të tyre, si dhe atyre që kanë leje qëndrimi afatgjatë dhe familjarëve të tyre. Gjithashtu u lejohet hyrja dhe atyre që kanë një marrëdhënie të qëndrueshme dhe të provuar me kategoritë e mësipërme dhe duhet të shkojnë në vendbanimin e partnerit.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close