Turizëm

Kantieri i ndërtimit të anijeve i Regina Group, ndër më konkurruesit, kontrata për anijet “Nave Ecco”

Nga Vasil Bedinaj, Kantieri ynë i ndërtimit të anijeve është padiskutim ndër më konkurruesit në Rajon! Kontrata e rradhës për ndërtimin e anijeve” Nave Ecco” anijet ekologjike të Kantierit Regina, na bën shpresëplotë se kjo është rruga e duhur për tu kthyer nga kantieri i parë i ndërtimit të anijeve në Shqipëri në një prej kompanive më serioze në këtë industri në Rajon dhe më gjerë.

Gjendemi në Vlorë dhe modestisht jemi lider në fushën e ndërrimit të anijeve te Peshkimt dhe Turistike ! +355 692656757

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close