fbpx
Turizëm

Pamje të mahnitshme nga malet e bukura të Zvicrës (Video)

Në pamje të parë, malet zvicerane mund të duken se në prapavijë rrethohen nga një oqean. Faktikisht, mjegulla e dendur e ofron një iluzion të tillë. Pamjet janë marrë nga një nga malet e Zvicrës, vendi i së cilave nuk është specifikuar nga Daily Mail, në të cilat mjegulla bën lëvizje të ngjashme me baticat e oqeanit.

Përgjatë dimrit, ajri në Zvicër ka tendencë të jetë më i përqendruar afër maleve, duke formuar rrymë ajri të ftohtë dhe, si rrjedhojë edhe mjegullën.Ndiqeni videon më poshtë për të përjetuar qetësinë dhe bukurinë që përcjellin pamjet.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button