Turizëm

Shqipëria renditet në vend të parë të sugjerimeve turistike për amerikanët

Portali i njohur “BestLife” e ka renditur Shqipërinë në vendin e parë në listën me 13  destinacione mahnitëse që mund të vizitohen nga turistët amerikanë gjatë këtij sezoni turistik. “Shqipëria i ka të gjitha: plazhet, malet, vendet antike dhe një klimë e jashtëzakonshme mesdhetare. Por vendi i vogël nuk ka turmat e disa fqinjëve të tij – dyfish kështu gjatë pandemisë.

Amerikanët që kërkojnë të vizitojnë Shqipërinë nuk kanë nevojë të shqetësohen për hyrjen me një test negativ COVID, por mbajtja e maskës është e detyrueshme në hapësirat publike në të gjithë vendin. Përveç kësaj, Shqipëria është pothuajse tërësisht e hapur për biznes”, shkruan portali “BestLife”.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: