Turizëm

Vlorë/ 9 mjete lundruese me vizitorë udhëtojnë drejt Karaburunit dhe Sazanit

Nga Ilir Beqaj

9 mjete lundruese me vizitorë po udhëtojnë drejt Karaburunit dhe Sazanit. Nuk jane shumë. Gjiri i Vlorës mban edhe 90, edhe 900 mjete lundruese. Jemi të vonuar. Duhet të ndryshojmë. Koha është tani. Prandaj javën e ardhshme, në Kuvend do të miratojmë një ligj të ri që thjeshtëzon procedurat e regjistrimit të mjeteve lundruese turistike dhe lehtëson navigimin në ujrat tona për qëllime turistike.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: