Turizëm

Zvërneci vizitohet çdo ditë/ Nuk mungojnë vizitorë të të gjitha besimeve

Qyteti bregdetar i Vlorës nuk do te thotë vetëm rreze dielli ne breg te detit për turistët vendas apo te huaj. Vizitat ne qendra kulti apo historike është një kombinim aktivitetesh teksa vendos te pushosh ne Vlorë.

Manastiri i Zvërnecit është një nga vendet tashmë te njohura jo vetëm për turistët vendas por dhe ata te huaj. Ditët e javës kisha e manastirit ”Fjetja e hyjëlindjes Mari” vizitohet dhe mirëpret jo vetëm besimtarë te saj por dhe dashamirës dhe adhurues te te tillave qendra kulti.

Sot gjejmë një grup me ukrainas dhe zviceranë “Është hera e pestë qe ndodhem në Vlorë ,bashkëshortja ime është nga Zvërneci dhe çdo vit vijmë dhe vizitojmë këtë vend”. Pozicioni gjeografik i këtij ishulli tërheq turistët dhe jashtë territorit te manastirit e ku te shumtë jane ata qe i shijojnë bukurinë e saj për momentet e tyre te paharrueshme.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close