Covid-19

AstraZeneca edhe për mbi 65-vjeçarët

Vaksina AstraZeneca kundër Covid-19 gjithashtu mund të kryhet te personat midis 65 dhe 75 vjeç, të cilët kanë edhe patologji të tjera, deklaroi ministri francez i Shëndetësisë, Olivier Veran.

“Tani e tutje, jo vetëm 50-vjeçarët, por edhe ata mes 65 dhe 75 vjeç, do të jenë në gjendje të vaksinohen me AstraZeneca direkt nga mjeku i familjes ose në spitalin që i ndjek”, deklaroi Veran. “Pas disa ditësh, vaksinimi do të jetë i mundur edhe në farmaci”, tha ai. “Për njerëzit e moshës 75 vjeç e lart vaksina do të vazhdojë të jetë Pfizer ose Moderna”, theksoi Veran.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: