Kuriozitete

A mund ta gjeni shkronjën ndryshe në më pak se 10 sekonda!

Sa i mirë jeni në dallimin detajeve? Në imazhin e mëposhtëm keni një shkronjë ndryshe nga të tjerat.

Nëse jeni mjaft i aftë dhe keni një sy “shqiponjë”, do të mund ta gjeni në më pak se 10 sekonda.

E gjetët? Nëse jo, përgjigjen e keni mëposhte:

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lexo edhe:

Close
Back to top button
Close
%d bloggers like this: