Kuriozitete

E padëgjuar më parë, ky gjel këndon deri sa i bie të fikët (Video)

Një fermer nga Turqia është bërë i famshëm për shkak të gjelit që ai ka në kopshtin e vet. Ndryshe nga të tjerët, ky gjel këndon deri sa i bie të fikët, dhe ky fakt i ka çuditur të gjithë. Por fermeri është detyruar të anulojë turet e tij në shumë vende të botës për shkak se Turqia ka hyrë në izolim për shkak të pandemisë së koronavirusit.

28-vjeçari Okan Gokbudak, pronari i gjelit të quajtur “Baftjar” tregon për mediat e huaja se ka marrë ftesa të shumta për të parë shpendin e tij edhe nga të emisione njohura si “Heart Breakfast”. “Producentët e shfaqjes më kontaktuan në fund të prillit dhe më thanë se duan ta përfshijnë gjelin tim Baftjar në shfaqje. Kjo është diçka e mrekullueshme dhe për këtë gjë na ftuan në Angli”, tregon Okan.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close