fbpx
Kuriozitete

Ka 150 fëmijë, do të ketë dhe 2500 të tjerë

Një dhurues i spermës me 150 fëmijë në të gjithë botën gjatë periudhës së pandemisë  ka lindur edhe gjashtë të tjerë. Dhuruesi pjellor ofron si marrëdhënie seksuale ashtu edhe mbarësim artificial të spermës ai pretendon se rreth 50 përqind e fëmijëve të tij janë rezultat i kryerjes së marrëdhënies seksuale dhe tregon se ai nuk merr asnjë fitim nga dhurimi tij.

Mëgjithëse, ndonjeëherë atij i paguhen shpenzimet e udhëtimit. dhe këmbëngul se ai nuk bën ndonjë fitim nga dhurimet e tij, megjithëse ndonjëherë paguhet për shpenzimet e udhëtimit. Joe, i cili fsheh emrin e tij të vërtetë, ka kaluar shumicën e karantinës në Argjentinë dhe tani ndodhet në Londër ku do të takojë edhe pesë gra të tjera këtë javë.

Falë Facebook dhe rekomandimeve, Joe thotë se ai ka qenë i zënë dhe shpreson që më shumë gra britanike të kenë nevojë për spermatozoidë dhe ta kontakojnë pasi gjithmonë do të jetë gati. Joe, i cili ka kryer marrëdhënie seksuale të pambrojtura me shumë gra, ka pranuar më parë se ai është në një mision për të lënë shtatzëna sa më shumë gra që të mundet. Qëllimi i tij është që të arrijë të bëjë 2500 fëmijë.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button