Kuriozitete

Nëse nuk e gjeni dot se çfarë shkruhet në foto për 40 sekonda ju keni shikim të dobët

Enigmat me imazhe të thjeshta janë një mënyrë e mrekullueshme për të kontrolluar aftësitë vëzhguese. Ato kanë shkronja, fotografi ose numra të fshehur në një sfond me pamje të ngjashme dhe sytë apo truri duhet të bëjë dallimin. Nëse keni sy të mprehtë dhe aftësi të mira vëzhguese ju do arrini të gjeni lehtësisht se çfarë është shkruar në foton e mësipërme. Nëse nuk arrini ta gjeni dot, përgjigjen e keni më poshtë:

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close