BotaKuriozitete

Një grua kthehet në gjysmë dhie për shkak të tradhtisë ndaj burrit të saj. Çfarë po ndodh në Tanzani?

Gjatë ditëve të fundit, rrjetet sociale ndezën polemika të shumta mes pionierëve të rrjeteve sociale, të cilët e lidhën atë me filmin “The Next Statement Came” të artistit Mohamed Heneidy, teksa tregon një grua tanzaniane me këmbë dhe bisht dhie, dhe një grup grash në një fshat të Tanzanisë u mblodhën pranë saj ndërsa ajo dukej e lodhur dhe depresion.

Gjatë videos që qarkullon, shfaqet një grua e cila kthehet në gjysmë dhie e ulur në tokë dhe shfaqet shumë e pikëlluar, pasi komentet shpjeguan se arsyeja e grumbullimit të grave rreth vajzës pasi ajo u shfaq me këmbët dhe bishtin e një dhie, për shkak për tradhtinë ndaj të shoqit, sipas versionit të qarkulluar.

Sipas faqes së internetit “Al Arabiya”, kjo histori është një pjellë e imagjinatës dhe nuk ka asnjë bazë në të vërtetën. Përkundër kësaj, videoklipi u përhap gjerësisht për shkak të besimit të grave të fshatit në incident, pasi klipi mblodhi dhjetëra mijëra pikëpamjet dhe komentet, shumica e të cilave ishin qesharake.

Në komentet u shfaq një video tjetër e ngjashme me klipin qarkullues të një njeriu që shfaqet me të njëjtat këmbë dhe bisht si një dhi, e vendosur nga një prej ndjekësve dhe e komentoi: “A mendoni se njeriu nuk mund të shndërrohet në gjysmë kafshe? ? .. Shiko kete.”

Thashetheme të tilla shpesh përhapen gjerësisht, veçanërisht në vendet afrikane, duke përfshirë atë që qarkullonte më parë për shndërrimin e një burri në lopë në Zimbabve, e cila ishte shumë e njohur në rrjetet sociale, edhe pse këto video janë false dhe joreale.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close