fbpx
Kuriozitete

Testoni aftësitë tuaja vëzhguese. Gjeni cilat nga këto ilustrime janë të njëjta

Të jesh i vëmendshëm do të thotë të shikosh gjithçka përreth teje (njerëz, situata, ngjarje, etj.) Dhe pastaj të mendosh në mënyrë kritike për atë që sapo ke parë. Aftësitë e vëzhgimit janë shumë të rëndësishme në jetën tonë të përditshme pasi ato rrisin aftësinë tonë për të bashkëvepruar me të tjerët.

Ky ilustrim do të sfidojë aftësitë tuaja vëzhguese! Nëse nuk arritët ta gjenit, përgjigjen e keni në foton e mëposhtme:

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button