Kuriozitete

Ujëvara e Niagarës e rrethuar nga akulli – Pamjet fantastike

Temperaturat e ulëta kanë krijuar pamjet e veçantë në një nga ujëvarat më të mëdha në botë. Amerika po përballet me ngrica të mëdha. Kështu që, ujëvara e Niagarës, që ndodhet midis Shteteve të Bashkuara dhe Kanadasë deka ngrirë një një pjesë të saj, por uji vazhdon të rrjedhë me vrull duke ofruar një panoramë mbreslënëse.

Çdo vit, rreth gjashtë milion vizitorë shkojnë në kufirin mes Shteteve të Bashkuara dhe Kanadasë për të parë energjinë e jashtëzakonshme të Niagarës.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: