fbpx
Lajme

Vlorë,108 vjetori i Krijimit të policisë së Shtetit Shqiptar

Me rastin e 108 vjetorit të Krijimit te policise së Shtetit Shqiptar, në ambientet e drejtorise se policise se qarkut Vlore, eshte zhvilluar një ceremoni si ne te gjithe vendin në shenjë nderimi, mirënjohjeje dhe respekti, për të gjithë Punonjësit dhe Ish-Punonjësit e policise , të cilët kanë dhënë dhe po japin kontributin e tyre në ndihmë të komunitetit.

Nuk kane munguar ne kete aktivitet qe perkujton 108 vjetorin e krijimit te policise se shtetit ,edhe veterane ,ish pjestare nder vite te uniformave blu ,por edhe familjare te punonjesve te policise te rene ne krye te detyres. Drejtori i policise artion duka se qarkut Vlore e ka cilesuar nje dite shume te rendesishme per polcine e shtetit 13 janarin,ndersa ka kerkuar vleresimin maksimal per punen e punonjesve dhe ish pjestareve te policise se shtetit .

Vleresime kane ardhur ne kete ceremoni edhe nga prefekti i qarkut Flamur Mamaj dhe te pranishem te tjere per punonjesit e policise te rene ne krye te detyres,ndersa nuk kane munguar edhe ish pjestare te policise se shtetit,per te cilet policia dhe mbajtja e kesaj uniforme duhet te vleresohet maksimalisht. Ne Vlore nga viti 1990 jane 14 ish punonjes se policise te shpallur deshmore te atdheu.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button