fbpx
Lajme

20 punonjës policie në spital, çfarë po ndodh?

Nën moton “dhuro gj.a.k e shpeto jet” dhe në frymën e humanizmit dhe solidaritetit, Policia e Kavajës i është përgjigjur kërkesës së bërë nga Kryqi i Kuq për të dhuruar gj a k në ndihmë të njerëzve në nevojë.

Rreth 20 punonjës të Komisariatit të Policisë Kavajë janë paraqitur pranë qendrës së dhurimit, pas bërjes së analizave nën kujdesin e mjekëve të specializuar dhe Kryqit të Kuq dhe kanë dhuruar gj.a.k për njerëzit në nevojë.

“Policia e Shtetit është dhe do jetë përherë pranë njerëzve në nevojë dhe do t’i përgjigjet çdo nisme që i shërben komunitetit dhe përmirësimit të bashkëpunimit Polici-Komunitet”, thote policia.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button