Lajme

795 të punësuar nga zyrat e punës në vetëm një javë

Si një nga prioritetet e qeverisë, punësimi në vend ka shënuar rritje ku vetëm në një javë janë punësuar 795 persona.

Sipas statistikave, rezulton se qarku i Durrësit ka numrin më të madh të të punësuarve falë zyrave të punës, me 155 persona.

Shifra për periudhën 16-22 nëntor, të shpërndara sipas qarqeve të vendit;

Në qarkun e Beratit janë punësuar 43 persona, nga këta në bashkinë Berat 18 persona në Kuçovë 7 dhe Skrapar 18.

Në qarkun e Durrësit 155 persona nga këta në bashkinë Durrës 137, në Krujë 18. Në qarkun e Fierit 110 persona, në bashkinë Fier 25, në Lushnjë 80 dhe në Mallakastër 5.
Në qarkun e Korçës janë punësuar 65 persona, nga këta në Kolonjë 3, në Korçë 54 dhe në Pogradec 8, ndërsa në qarkun e Dibrës janë punësuar 21, nga këta në Bulqizë 4 persona, në Dibër 10 dhe në Mat 7.

Në qarkun e Elbasanit janë punësuar 75 persona, në bashkinë Elbasan 65, Gramsh 3, Peqin 6, në Librazhd 1, në qarkun e Gjirokastrës 8, nga këta në bashkinë Gjirokastër 3, në Përmet 4, në Tepelenë 1.

Ndërsa në qarkun e Kukësit janë punësuar 14, në Has 1, Kukës 9 dhe Tropojë 4, në qarkun e Lezhës 27 gjithsej nga këta në Kurbin 12, Lezhë 10, në Mirditë 5. Në qarkun e Shkodrës 63 gjithsej nga këta në Malësinë e Madhe 5, në Pukë 2 dhe Shkodër 57.

Në qarkun e Tiranës janë punësuar 136 persona, nga këta 130 në Tiranë dhe 6 në Kavajë. Në Vlorë 78 gjithsej, në Delvinë 12, në Sarandë 8 dhe në Vlorë 58.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close